Interiorisme

 

Som una empresa de reconegut prestigi en sector de l'equipament integral, situada al cor del barri de Gràcia a Barcelona des de fa 10 anys,

T'oferim una àmplia gamma de serveis i productes molt competitius i de la màxima qualitat, recolzats per un equip humà, que es caracteritza pel seu tracte cordial, professional i esperit de servei. 

Ens encantarà mostrar-te totes les possibilitats, des de mobiliari a cortines, passant per paviments, sostres, domòtica, alumini, etc. Estem convençuts que crearem l'espai que estàs buscant.
L'objectiu principal de la nostra empresa és, sens dubte, poder satisfer totes les necessitats dels nostres clients.


Somos una empresa  de reconocido prestigio en sector del equipamiento integral, situada en el corazón del barrio de Gracia en Barcelona desde hace 10 años,

Te ofrecemos una amplia gama de servicios y productos muy competitivos y de la máxima calidad, respaldados por un equipo humano, que se caracteriza por su trato cordial, profesional  y espíritu de servicio.

Nos encantará mostrarte todas las posibilidades, desde mobiliario a cortinas, pasando por pavimentos, techos, domótica,  aluminio, etc.  Estamos convencidos de que crearemos el espacio que estás buscando.

La meta principal de nuestra empresa es, sin duda, poder satisfacer todas las necesidades de nuestros clientes.